Pages

November 14, 2009

dayak duvarı revisited

dayak duvarı 2009: efenim bu proje karlsberg'e enos* adlı ekip olarak gönderdiğimiz projenin işleyemediğimiz bir artığıydı.. biz de bir wörkşop vesilesiyle aldık, elinden tuttuk, şekillendirdik, vurduk kırdık, örseleye örseleye biçimlendirdik naylonu, blender'in mahir ellerinden geçen dataseti böyle ses verdi... (bahara doğru, 2009)
*(isimlerimizin baş harfi a.s.)


buncağız da 3d printerden çıktı..

4 comments:

pass said...

:) modülör adamının temasları..
bu dayak tüpü bağırma odası olarak da işlev görebilir mi aceba? acaba bağırma odaları bize karşılık verse gidip orda bağırır mıyız..
bu duvarı tekmeleyince karşılık alabiliyorsun sanırım?

krr said...

yakında vakit ve konsantrasyon bulursam extreme'yi (ve fanzinini) de buraya ekleyecim, ekleyebilir miyim?

ve de post-produksiyon: modülor ordaki modernist kurumsallığına son verip burda arabesk bir mimari ludizme varıyor..

pass said...

ekleyebilirsin..

ben de blender öğrenmeye çalışıyorum da ya arayüzü amma karışık, vazgeçip max'e dönebilirim her an

krr said...

vazgeçmeee... mausla böyle üçgen çizince scale'a mı geçiyordu, böyle çizgi çizince de move'a geçiyor.. genelde kısayollara klavyeden çalışıyorsun baya hızlı oluyor.. neyse.. diğer programlardan değişik evet.. zamanla arayüzün aslında basit ve hızlı olduğunu görüyorsun, güzel geliyor... snapleri biraz karışık ama öğrenince işliyor.. asıl büyük sorun gerçek bir NURBS modülünün olmayışı. eklenecek ama.. zamanla... (sanki ben ekliyorum ha.. hmm.. ?) vee benim en hoşuma giden yanı: arayüzün tüm renklerine karar verebiliyosun, rounded temasına biraz zaman ayırınca çok şekilli oluyor hakkattan...